feltölthető parkolókártya

Megvalósítottunk önnek az elektronikus fizetést egy feltöltő kártya segítségével, mindezt úgy, hogy egyetlen feltöltő kártyával, egymást követően akár több EZ Parkolóba, más belvárosi kerületekben, minden további díjfizetés nélkül a lehető legegyszerűbben tud parkolni!

Igényeljen EZ Parkolóházi feltöltő kártyát! Feltöltős Chip-kártyával több EZ Parkolóban parkolhat igen kedvező feltételekkel!
Ahogyan Ön közeledik a járművével a kijárathoz, a parkolás technikai rendszer érzékeli a feltöltő kártyát, és a sorompó önműködően felnyílik. Elég csak éppen annyi pénzösszeget a kártyára feltöltenie, amennyi a parkolási igényeihez és szokásaihoz szükséges.
Feltöltést, a parkolóházaink díjfizető automatáiban könnyedén elvégezheti. A feltöltő kártya egyik legnagyobb előnye, az előre feltöltött összeggel, több EZ Parkolóházban kényelmesen parkolhat. A feltöltő kártyával nem kell minden egyes parkolás befejeztével a fizető automatáknál, sorban állnia, mindig csak, és éppen annyi pénzösszeg kerül a kártyáról levonásra, amennyi időt ténylegesen parkolt.

Feltöltő kártyával igénybe vehető parkolóházaink:
EZ Opera Parkolóház
EZ Székely Parkolóház
EZ Holló Parkolóház
EZ Akácfa Parkolóház

Igényelje meg a saját névre szóló EZ Parkolóházi feltöltő kártáját, használja ki előnyösen a legnagyobb EZ Parkolóházi lehetőségeket-